kadargelle

Isänmaa hälytystilassa

 

Rakas isänmaa. Tiedän, että siitä on pitkä aika kun viimeksi turvauduin sinuun. Ehkä olen pitänyt sinua itsestäänselvyytenä ja en ole huomannut kastella suhteemme kukkia. Mutta nyt tajuan, että mikään ei ole enää itsestäänselvyys. Minä tarvitsen sinua nyt enemmän kuin koskaan. Mistä nyt aloittaisin! Tuntemani Suomi on muuttunut. On ihan kuin en tuntisi Sinua enää. Minua pelottaa sillä et nykyään vastaa minun maailmankäsitystä. On muisto vain kun kevätjuhlissa vaalimme yhteisyyttämme Suvivirren sävelten siivittämänä. Nyt sekin pitäisi teurastaa suvaitsevaisuuden alttarille.

Perinteistä ei pidetä kiinni, suomalaisuudesta ei enää välitetä ja rajat pidetään auki. Koti, uskonto ja isänmaa. Niin yksinkertaista se oli. En tarvinnut paljon miettiä sillä kaikki oli onnellisia. Tämän pyhän kolmion kuitenkin pilasivat mamujen hyysääjät. He antavat jokaiselle maailman tallaajalle Suomen passin, talon ja mammonaa. He kutsuvat sitä monikulttuurisuudeksi. Me aidot suomalaiset, jotka olemme polveutuneet Tuntemattoman Sotilaan Rokasta. Me olemme nykyään toisen luokan kansalaisia omassa maassamme. Me suomalaiset nuolemme näppejämme, kun maahanmuuttajille taataan kaikki Suomen rikkaudet. Suomalaisten sen sijaan pitää itse selvittää kaikki byrokratian kaavakkeet ja pykäläviidakot. SUOMEN BYROKRAATIT OVAT UNOHTANEET SUOMALAISET! Minäkin olen omin silmin nähny kun mamuille annetaan lastenvaunuja ja kaupan kassalla sossun maksusitoumuksella kilokaupalla mämmiä.
 

Voi Isänmaa. Miksi emme voi palata vanhaan hyvään aikaan joilloin, meillä kaikki oli hyvin. Kun sukupuoliroolit olivat selkeät. Isäntä oli töissä ja nainen oli emäntä. Nainen ei päässyt ravintolaan ilman isäntää. Ruoka oli yksinkertaisen ravitsevaa puhtaista kotimaisista raaka-aineista tehtyä.  Ei mitään Kebabranskalaisia!  Oli Eloveena ja maitotyttö. Nyt Eloveena-puuro lämmitetään pikana mikroaaltouunissa kiitos Brysselin. Emäntä oli pukeutunut hameeseen ja huiviin. Isännän ei täytynyt pelätä, että avioliitossa seksivietin tyydyttäminen voikin olla raiskaus.

Nuoret tekivät pelloilla töitä ja eivätkä joutuneet pelkäämään mamu-jengejä. Jos nuori hölmöili niin kaapin paikan sai näyttää karttakepin sekä remmin avustuksella ja pahimmille tapauksille oli tarjolla kylän isäntien sakinhivutusta. Tämänkin on meiltä vieneet pois humanistifeministit.

Töitä oli tarjolla kun tehtiin sitä mitä Isänmaa tarvitsi. Ei ollut Virolaisia molukuttamssa työmailla. Nyt tehdään webbisivuja. Kokoomus ja innovatiivisuus ja pyh!  


Oman maan rajat olivat selvillä, eikä kenenkään pitänyt mennä ulkomailla hankkimaan Eboloita. Ulkomaanmatkailu oli sitä kun emännän kanssa Torniosta käytiin Haaparannan puolella ostamassa kunnon suolattua voita. Ulkomaalaiset pysyivät visusti poissa tiukkojen rajojen ulkopuolella. Ryssä yritti käydä mutta ei päästetty! Nykyään heille on myyty koko Turun-saariston vasureiden ihanteiden mukaan.


Rakas Isänmaa.  Luku- ja kirjoitustaidoton pakolainen on vienyt minulta vaimon, talon, työpaikan ja elämän. En voi tehdä mitään. Kukaan ei auta minua. Olen uhri.
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (64 kommenttia)

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Harvinaisen mitäänsanomaton blogi, vaikka jonkinlaista parodiaa sillä tyylilajin puolesta ilmeisesti jäljiteltiin?

Käyttäjän JuhaRiipinen kuva
Juha Riipinen

On se nyt kumma, kun eivät Vaittisesta ymmärrä ottaa mallia:

http://timovaittinen.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kultt...

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

Hyvä että olet siinä kuitenkin mukana.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Synnyinmaassanne, Kadar Kelle, tuskin toivotetaan ketään tervetulleeksi pummille. Ihminen on tervetullut kautta maailman, jos ihmisellä on annettavaa.
Mitä tulee rotuihin, olen rasisti. Ei olisi rikkaus, jos olisimme kaikki samannäköisiä (värisiä) Maopuku päällämme. Rotuerottelu ei ole rotusortoa.
Nähdäkseni Afrikassakin on heimorajat, samanväristenkin keskuudessa.
Nyt otan pienen paukun. Black&White, viskiä.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

"Nähdäkseni Afrikassakin on heimorajat, samanväristenkin keskuudessa"

Näin on ja vaaleaMPI ihonväri on muuten monien Afrikkalaisten heimojen keskuudessa arvostettu, ehkä tämän tiesit.

Kadar Gellen ivallinen ja piikittelevä teksti on outo veto, mutta kukin taaplatkoon - ja halutessaan vaikka v*ttuilkoot - tyylillään.

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

Juuri näin, rotuerottelu ei ole rasismia. Se on vain rotuerottelua.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

siis Kadar Gelle Demareiden ikioma Milli Vanilli - voisivatko edes Demarit niin alas vaipua?

Kari Ahveninen

Jos kirjoittajana olisi joku muu kuin Kadar, niin tämän voisi ajatella olevan menneiden aikojen (noin sata vuotta sitten, jolloin moni meistä ei ollut edes vielä pilkkeenä isin silmäkulmassa) heinälatoromantiikan kultaamana aikana.
Mutta koska Kadar tuskin edes tietää mikä on heinälato, niin tämän pitäisi oleman jonkinasteista sarkasmia.

Ikävä kyllä siitä ei saa edes sitä, koska tämän lienee kirjoittanut joku 25-vuotias tonttu joka kuvittelee että 20 vuotta sitten oli esihistoriallinen aikakausi.

Kadar, kirjoita mieluummin itse ennemmin kuin pistät jonkun puolitietoisen kirjoittamaan puolestasi. Silloin siinä edes on rehellisyyttä.

*muoks* korjattu nimi oikein, anteeksi...

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

""... Me olemme nykyään toisen luokan kansalaisia omassa maassamme. Me suomalaiset nuolemme näppejämme, kun maahanmuuttajille taataan kaikki Suomen rikkaudet. Suomalaisten sen sijaan pitää itse selvittää kaikki byrokratian kaavakkeet ja pykäläviidakot. SUOMEN BYROKRAATIT OVAT UNOHTANEET SUOMALAISET!""

Tuo osa mitä sinä "Katar Kelle" kirjoitat on varmasti totta monelle asunnottomalle suomalaiselle mutta sinun kirjoittamana (tai sinun kautta julkaisemana) se on pilkantekoa. Jos joku suomalainen kirjoittaisi tuohon tyyliin maahanmuuttajista ja heidän kotimaastaan niin kirjoitus katoaisi alle aikayksikön.

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

Hyvä että kirjoitus on herättänyt keskustelua. Meidän on otettava Isänmaa haltuun.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Irti persun otteesta! Tämä kirjoitus puristaa syvältä. Pää pystyyn.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Irti persun otteesta!"

Persuthan ovat lait ja nykyisen byrokratian luoneet vai mitä tarkoitat irtiotolla?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #10

No justiinsa niin. Joka käänteessä salkkareita myöten kiintiöpersuja vaikka osuutensa kansasta on vähemmistö. Jos marginaalissa kuhisee miksi terveen monokulttuurisen Suomen pitää kärsiä?

WilfredIvanhoe .

Ööh, keiden "meidän"?

Toivottavasti tarkoitat sillä kaikkia niitä, jotka kokevat Suomen kotimaakseen ja sen ja suomalaisen kulttuurin puolustamisen velvollisuudekseen - etkä niitä, joille suomalaisuus on kirosana ja joiden mielestä suomalaisuus pitää korvata vaikkapa islamilaisuudella.

Seppo Hildén

Tämä blogikirjoitus osoittaa sen, kuinka järki, maahanmuuttaja ja sosialidemokraatti ei sovi samaan nippuun sitten millään.

Valitettavasti.

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

Tämän blogin tarkoitus on tuoda maahanmuuttokriittisten järki.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen
Seppo Hildén

Kadar, pienenä vinkkinä, ei se ainakaan vittuilutyylillä tule esiin.

Tämä blogikirjoitus olisi ollut tökerö tyyliltään jo kantasuomalaisenkin kirjoittamana, puhumattakaan että maahanmuuttajan kirjoittamana se on vielä tökerömpi koska se otetaan jo suoranaisena vittuiluna Suomea kohtaan, joka on tarjonnut blogistillekin ihan asiallisen asuinmaan.

Eikä siellä blogistin päässä mikään kilistänyt kelloja ennen kuin tällaisen pläjäyksen pisti päästämään ulos?

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen Vastaus kommenttiin #19

Jonkinlaisesta asennevammasta ja suhteellisuuden tajun puutteesta se kielii, muistutuksena Kadar: katsele kuvat kommentistani yläpuolelta, pidä hiljainen hetki, ja mieti rauhassa mielessäsi: Asiat voisivat olla kohdallasi aivan toisin, eikö vain, eli ei tämä "lottovoittomaa" niin itsestäänselvyys kuitenkaan ole. Vähän respectiä peliin siis vittuilun sijalle, olisi ihan suotava toive.

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle Vastaus kommenttiin #21

Juuri näin Timo, Suomi on mamuille lottovoittomaa.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #19

Paremmin tämä mielestäni onnistuu kuin Seppo, jonka mielestä onnistunut kettuilukirjoitus on sitä, että loukkaannutaan niin syvästi naishenkilön kommentille, että kirjoitetaan naisen kommentista blogi, jossa keksitään kaikenlaisia itsekehittelemiä kiukkukuvia naisesta ja mitä hän mahdollisesti on mieltä, haukutaan niitä kiukkukuvia ja korostetaan että on käyty yliopiston propagandakurssi. Ja sitten vielä selitetään että tämä on vittuilukirjoitus.

Se on yhtä maaliinosuvaa kuin koomikko, joka selittää tekevänsä komiikkaa.

Näin ollen Kadar Gelle osuu maaliinsa huomattavasti paremmin, koska
"Nyt ne vie meidän mielipiteetkin".

Seppo Hildén Vastaus kommenttiin #28

"...sitten vielä selitetään että tämä on vittuilukirjoitus..."

Naisille nyt pitää selittää varmuuden vuoksi kaikki mahdollisimman yksinkertaisesti selittämällä.

Siksi vittuilukirjoituksen peräänkin niille pitää laittaa, että tämä oli sitten vittuilukirjoitus.

Ettei ne erehdy luulemaan sitä joksikin kehuiksi.

Sellaistakin voi naisen kyseessä ollessa tapahtua.

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle Vastaus kommenttiin #19

Näin on, Vittuilu on varattu oikeille suomalaisille. Ei mielensäpahoittajille.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #32

Kanssa ihmisten vadelmoiminen pitää oppia tekemään niin, ettei kohde edes tajua tulleensa vadelmoiduksi. Tässä taidossa ette ole vielä riittävän hyvä.

Huomaatteko, että en käytä, elämänlähteeksikin mainitun, yleisessä käytössä olevaa ulkosynnyttimiä kuvaavaa sanaa. Olen siis sivistynyt tai ehdonalaisessa tällä USArin mielettömällä alustalla..... Valitkaa vaihtoehdoista mieleisenne.

Jouni Hölttä

Noh, erehtyminen on inhimillistä, mutta jatkuva erehtyminen on sosiaalidemokratiaa!

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Nää kommentit on blogin suola...

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle
Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Et ainakaan ole ottanut mallia ja suomettunut, vaikka niin vaativatkin.

Käyttäjän JuhaOjala kuva
Juha Ojala

Aika tylyjä kommentteja saanut tämä blogi.

Yritän olla enemmän rakentava.

On väärä suuntaus tehdä Euroopasta (ja samalla Suomesta) afrikkalaisten ja aasialaisten haavemaailma, sillä silloin he unohtavat oman kotimaansa ja unelmoivat vain siitä millainen olisi elämä Euroopassa. Kehitysmaiden tilanne on vakava, jos Eurooppa vetää puoleensa kehitysmaiden lahjakkaimmat ja innokkaimmat ihmiset. Eurooppaan lähtevät juuri ne, joilla olisi eniten kykyä kehittää omaa maatansa.

Kehitysmaissa ei ehkä ole töitä, joten Eurooppaan saavutaan työn perässä. Mutta mikä ihmeellisintä, ei Euroopassakaan ole kaikille töitä. Euroopan ulkopuolelta saapuville maahanmuuttajille (ja pakolaisille ja turvapaikanhakijoille) töitä riittää sen vuoksi, että he suostuvat tekemään työnsä paljon pienemmällä palkalla kuin syntyperäiset eurooppalaiset.

Ainakin ymmärsin, että tämä blogi oli vihjaus suomalaisten itsekkyydestä ja halusta pitää kotimaansa kokonaan omanaan - on itsekästä arvostella lisääntyvää maahanmuuttoa. Väitän kuitenkin, ettei nykyisenlainen maahanmuuttopolitiikka vain toimi. Syytettyinä eivät ole itse maahanmuuttajat, vaan se mikä on maahanmuuton syvä tarkoitusperä.

Maailma on kovassa epätasapainossa, sillä Aasian ja Afrikan ihmismäärät lisääntyvät hallitsemattomasti. Valtavasta ihmismäärästä yhä useampi haluaa jättää kotimaansa ja suunnata Eurooppaan. Totuus on se, etteivät kaikki voi tulla Eurooppaan. Afrikka ja Aasia on saatava asuinoloiltaan ja taloudeltaan ja ylipäänsä kaikilta osa-alueilta vastaamaan ihmisten odotuksia. Suurimman osan Afrikan ja Aasian ihmisistä on jäätävä asumaan synnyinmaahansa, joten on kiire kehittää Afrikka ja Aasia sille tasolle, joka takaa ihmisille hyvät elinolot.

Toki Euroopan olisi autettava esim. hallintakoneistoissa pesivän korruption kitkennässä. Uudet suunnitelmat olisivat nyt joka tapauksessa tärkeitä.

Kokonaisuus koskee myös pakolaisia, sillä mitä kehittyneempiä kehitysmaista tulee, sitä suurempi kyky niillä on vastaanottaa myös itse pakolaisia omista naapurimaistaan. Pakolaisen ei olisi välttämättömyys lähteä Eurooppaan, vaan pakoon voitaisiin mennä konfliktivaltion naapurimaihin.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Kadar Suomi demokraattisena länsimaana on siitä hieno paikka asua, että tuollainen sarkastinen vittuilu on ihan sallittua. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon muutama seikka. Kirjoitukselta katoaa pohja siinä vaiheessa, kun rupeat puhumaan naisten oikeuksista. Nimeä edes yksi muslimimaa, jossa naisten oikeudet olisivat edes lähellä samaa tasoa, kuin tuossa kirjoituksessasi vertaamassa Suomessa (-50 luku?).

Ainakaan Somaliassa ne eivät sitä ole. Eikös sielläpäin ole suhteellisen yleistä naisten sukuelinten silpominen (heimokulttuurisidonnainen tapa) ja muutenkin nainen on lähinnä miesten omaisuutta lapsiavioliittoineen ja puoline todistusarvoineen oikeudessa (kulttuuri- ja uskontosidonnainen tapa)?

Hyväksyisitkö poikasi, jos hän olisi avoimesti homoseksuaali? Hyväksyisitko, jos äitisi/tyttäresi luopuisi islamista ja menisi naimisiin valkoihoisen kristityn kanssa? Jos vastauksesi on kyllä, niin nostan sinulle hattua. Olet integroitunut hyvin ja arvosi vastaavat Suomessa voimassa olevia arvoja. Jos kuitenkin vastaat ei, niin silloin sinun ei kannata kirjoittaa tällaisia kirjoituksia, koska se kertoo sinun olevan vielä ahdasmielisempi, kuin sinun kuvitelmissasi elävät maahanmuuttokriitikot.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Täsmennän ettei kertoisi olevan ahdasmielisempi kuin monet maahanmuuttokriitikot, vaan ihan yhtä ahdasmielinen. Ei se nyt kovin hyvä tilanne olisi siltikään.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Mihinköhän otantaan tuo maahanmuuttokriittisten ahdasmielisyys perustuu? Johtavista maahanmuuttokriitikoista ainakin Halla-aho on todennut haastattelussa, että kyllä hänen lapsensa saisivat mennä naimisiin muslimin kanssa, jos niin haluaisivat. Tosin Halla-ahokin ihmetteli miksi vastaavaa kysymystä ei koskaan kysytä ns. suvaitsevalta muslimilta. Hankamäki taas avoimena homoseksuaalina ei taida olla ainakaan homofoobikko.

Puhtaat rasistit ovat sitten asia erikseen. Puhtaiden faktojen toteaminen ei tee kenestäkään rasistia tai ahdasmielistä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Naisen_sukupuolielint...

Sampo Lehto

"Rakas Isänmaa. Luku- ja kirjoitustaidoton pakolainen on vienyt minulta vaimon, talon, työpaikan ja elämän. En voi tehdä mitään. Kukaan ei auta minua. Olen uhri."

Olet ensimmäinen henkilö, jonka olen Suomessa kuullut tai lukenut valittavan em. asioista. Pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat käsittääkseni eri henkilöitä, turvapaikanhakijoiden ja heidän jälkeläistensä olen viime viikolla lukenut vieneen ainakin muutamalta henkilöltä terveyden ja turvallisuuden tunteen.

Kertoisitko tarkemmin näistä pakolaisista, jotka ovat vieneet kovalla vaivalla ja työnteolla ansaitsemasi talon ja työpaikan.

Juha Hämäläinen

Katselin tuossa männä iltana yhden saksalaisen keskustelun maahanmuutosta (1,5h) ja siinä eräs keskustelija kiteytti ongelman mielestäni mainiosti.

"Saksan hallitus antaa aseidenvientilupia puolustakseen saksalaisia työpaikkoja, joista saa verorahoja maksaakseen saksalaisten aseiden kotikonnoiltaan karkoittamat pakolaiset."

80% pakolaisista lähtee kotimaastaan sotilaallisen selkkauksen vuoksi. Näin keskustelijoista yksi tiesi kertoa. Onko totta en osaa arvioida, koska Suomessa aihe on tehty melko vaikeaksi edes keskustella.

Miten on teidän tapauksessa arvoisa blogisti ja jos näin oli olisitteko kuitenkin jääneet mielummin kotimaahanne ilman pakkolähtöä ?

Ps. itse blogiin en tohdi mitään sanoa, kuin että onneton yritys. PAMU (paluumuuttajana) voin sanoa, ettei ollut helppoa tulla takaisin, vaikka maailmalla pyörinkin ruokkimassa Suomen vientiteollisuuden vauhdittajana parhaani mukaan.

Toivon onnea, heh, poliittisella urallanne arvon blogisti.

Hämis
PaMu

WilfredIvanhoe .

"80% pakolaisista lähtee kotimaastaan sotilaallisen selkkauksen vuoksi. Näin keskustelijoista yksi tiesi kertoa. Onko totta en osaa arvioida, koska Suomessa aihe on tehty melko vaikeaksi edes keskustella."

Kun Suomi joutui vihamielisen naapurin hyökkäyksen kohteeksi, suomalaiset eivät paenneet, vaan taistelivat vastaan. Osa lapsista lähetettiin kyllä turvaan Ruotsiin, mutta sinne ei ollut aikomusta jäädä ikuisesti elätettäviksi - eikä jäätykään. Sodan jälkeen lapset haettiin takaisin ja maa jälleenrakennettiin niin, että hyvinvointia on kertynyt jaettavaksi asti - neuvostomielisten nilkkien parhaista yrityksistä huolimatta.

Miksei Afrikassa toimita samoin?

Juha Hämäläinen

Älä minulta moisia kysele, kun en ole koskaan noin pitkälle, kuin Afrikkaan joutunut.....

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

Juuri näin, Ruotsi on hyvä maa. Miksi Afrikka ei auttanut meitä suomalaisia kun olimme avun tarpeessa.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #49

#49
Siis Afrikkahan on maanosa ei maa siinä luulisi olevan syy. Ja useat Afrikan maat olivat silloin vielä kolonialismin kourissa niin kuin Suomikin vain muutama vuosikymmen aikaisemmin.

Ja pakollinen kysymys: kun kerran otit nämä vanhahtavat sukupuoliroolit esille "Emäntä oli pukeutunut hameeseen ja huiviin." Niin kauankohan maahanmuuttajataustaisilta uussuomalaisilta naisilta menee vielä samaan? Suomalaiset naiset ovat jo tommoisesta onneksi päässeet, mutta Helesingissä näkee rouvia jotka pukeutuvat yhden hengen telttaan ja olenkin miettinyt milloin he saavat olla samallalailla vapaita vapaassa Suomenmaassamme.

Ps. Tällä bloggauksella ei ainakaan sossujen kannatusta nosteta vaan suunta on korkeintaan toinen vaikka tarkoitus olisikin hyvä.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari Vastaus kommenttiin #56

Iski silmään tuo: "... kauankohan maahanmuuttajataustaisilta uussuomalaisilta naisilta menee vielä samaan?" (puhuttiin hameeseen ja huiviin pukeutumisesta)

Oma amerikkalainen vaimoni käytti edelleen paljon USA:sta ostettuja vaatteita vielä Suomessa asuessaan. Ei Laura Ashley, GAP, J.CREW, Talbots tai Ann Taylor ainakaan omaan silmääni niin kovin erilaiselta tai "yhden hengen teltalta" näytä. Marimekko, H&M tai Zara on tietenkin helsinkiläisille kantasuomalaisille naisille se tavanomaisempi vaihtoehto, mutta miksi ihmeessä ei vaimoni olisi saanut Suomessa asuessaan käyttää myös oman maansa tyylisiä asuja?

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Äkkiseltään voisi luulla monien kommentoijien olevan aikuisia ihmisiä, mutta kitinästä ja marinasta päätellen kyseessä onkin joukko uhmaikäisiä lapsia.

(Pahoitteluni vertauksesta mahdollisesti loukkaantuville lapsille.)

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Tämä blogi on huolellisesti suunniteltu demarien toimesta. Tuossa blogin avauksessa kirjoituksen sävystä tulee mieleen eräs nais blogisti. Tällä blogilla on tarkoituksena yrittää saada kommentoijat käyttämään kieltä jolla voitaisiin etenki persuja syyttää rasismista.

Vaalit lähestyvät, kaikki keinot on käytettävä.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Eli tämä on demareiden salaliitto ja tekstin on kirjoittanut joku nainen, ja tekstin tarkoitus on saada kommentoijien rasistiset kommentit näyttämään rasistisilta?

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

Paavo, kiitos että olet osa blogiani.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Mihin viittaat tolla asiasanalla "perussuomalaiset"?

Blogikirjoituksessasi et kuitenkaan mainitse koko puoluetta lainkaan..

Eiks susta ole lainkaan kyseenalaista puoluepolitikoida tällä asialla?

Sinuna keskittyisin ennemmin näiden toisen polven mamujen opastamiseen yhteiskuntakelpoisiksi kuin pottunokille v***uiluun.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Mainio "pläjäys" ja niinhän se on Kadar, että Suomessa vittuiluun pitää vastata vittuilemalla, väkivaltaan väkivallalla, kieltolaikia vastutteettiin ryyppämällä. Kuten Spede yhdessä Uuuno Turhapurossa totesi, että aina pitää vastustaa, vaikka sitten vain vastustamisen vuoksin ja näin mehän teemme.

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

On se kumma kun suomalainen ei saa valittaa.

Käyttäjän amgs kuva

Haluaksia, Kadar! Kuten presidentti Martti Ahtisaarella oli tapana sanoa, kyllä se siitä! :D

Carl Palomäki

Vapaamuurari ja Bilderbergin juoksupoika vei Suomen EU:seen,ja se siittä..
Kyllä näihinkin palstoihin kaikenlaista roskaa kirjoitellaan,mitä sylki suuhun tuo..Ulkomaalaisten vasemmistolaisten on hyvä repiä täällä suutaan vapaasti,kun ovat vain hyväksikäyttämässä suomalaista sosiaaliturva-järjestelmää..Ei auttanut 1918 hienot puheet,kun tuli Punikeille noutaja..

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

Hyvä huomio Carl! Vain meille suomalaisille on oltava oikeus käyttää hyväksi sosiaaliturva-järjestelmää.

Carl Palomäki

Siis kenen isänmaa on vaarassa?? Tuskin ainakaan Suomi..Nimittäin en kyllä tiedä että Suomessa olisi alkuperäisväestön edustajina näinkin tummia kavereita..Juu ja vielä lopuksi voisi todeta,että hyvä kun emme elä Islamissa,jossa tämmöisillä kirjoituksilla olisi ikävät seuraukset..

Käyttäjän NikoNurmi kuva
Niko Nurmi

Kadar,

Maahanmuuttokriittisyys ei ole rasismia.

Rotuviha on rasismia, maahanmuuttokriittisyys perustuu logiikan- ja järjen käyttöön, ei tunteiden.

Maassa, jossa lastensairaalaa rakennetaan yksityisten lahjoitusvaroilla, jonka poliisi- ja puolustusvoimat on säästösyistä leikattu jo lähes toimintakyvyttömiksi, tie- ja rautatieverko tarvitsee miljardiluokan korjauksia, sairaaloita- ja terveyskeskuksia lakkautettu... yms. koska EI OLE RAHAA ja työttömyys on kovassa kasvussa ja valtion velka on jo 100 miljardia euroa.

Mistä mielestäsi pitäisi vielä leikata/säästää, jotta Suomi pystyisi ruokkimaan ja asuttamaan ja kouluttamaan kaikki tänne tulleet maahanmuuttajat?

Nykyisellään maahanmuuton kulut ovat arviolta 2-3 miljardia euroa vuodessa ja siihen päälle vielä yli miljardi kehitysapua.

On järjetöntä edes ajatella, että tilanteessa jossa työttömyys lisäntyy noin tuhannella ihmisellä per päivä, samaan aikaan voidaan ottaa lisää maahanmuuttajia kun veronmaksajat vähenevät, tämä on mahdoton yhtälö, eikä siinä ole mitään rasistista.

Suomella on lakiin kirjattuja velvoitteita omia omia kansalaisiaan kohtaan, kuten turvallisuus, koulutus, sairaanhoito, lastensuojelu jne. Tällä hetkellä kaikesta on leikattu ja osa toiminnoista ei täyty, koska rahaa ei ole.

Mielestäni kettuilemalla noin sata vuotta sitten menneestä Suomesta osoittaa aika huonoa tilannetajua asioista. Kuten tuossa edempänä mainittiin, niin samaa voimme kysyä sinun lähtömaasi kehittymisestä... Miten se on kehittynyt viimeisen sadan vuoden aikana?

Niko Nurmi (ps.), Kotka

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

Juuri näin Niko, Rotuviha ei ole rasismia, se perustuu vain järjen käyttöön.

Sampo Lehto

Kadar Gelle: "Rotuviha ei ole rasismia, se perustuu vain järjen käyttöön."

Eli Kadar Gelle siis hyväksyy näiden pahoinpitelyjä kantaväestöön kohdistaneiden maahanmuuttajajengien rotuvihan sekä silmittömän syyttömiin kohdistuneen väkivallan ja perustelee sen olevan vielä järkevää?

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle Vastaus kommenttiin #64

Sampo, eli järki sanoo, että ihminen on geneettisesti yhtenäinen laji.

Aija Lehtoranta

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------##--------------------------------------------------#---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Viekää terveisiä mennessänne Jambolle.

Käyttäjän TeppoNygren1 kuva
Teppo Nygren

Arvoisa sosiaalidemokraatti, kertoisitko mitä tuolla kirjoituksellasi oikein haet? Olet käsittääkseni suomalainen, ja ilkut oman kotimaasi historialle, josta olemme kasvaneet ulos. En tiedä oletko täällä suomessa syntynyt, vai onko sinut jostakin muualta otettu avosylin vastaan, mutta tämä on sinunkin kotimaasi.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Olipas typerä kirjoitus, mutta mitä voi odottaa tilastollisesti äo-tasoltaan alle sataselta =D

Vittuilukin on kansallislaji joka joko osataan tai sitten ei. Nyt ei oikein uponnut kun tosiasiassa toit julki juuri sen mikä suomessa oikeasti mättää. Nimenomaa te, ja teidän älyttömät vaatimukset jonkun äläväläväpän pedarijäbän satukirjan takia. Ei tyhmempää voisi olla. Toivottavasti heimoveljesi kaupungilla hakatessaan lapsia ymmärtävät, että aina voi liittyä ISIS joukkoihin ja näyttää ne alfauroskykynsä ihan todellisissakin taisteluissa ;)

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle

Sari, kiitos kun käytit aikaasi tämän blogin lukemiseen ja kommentoimiseen.

Ari Salo

Näyttää vähän Somalilta tää juntti ?? tämmösiä Somppurasisteja tänne sitten jää levittämään omaa rasistista kantaansa.ei ne kunnioita mitään ...edes tämän blogin sääntöjä. voi hyvänen aika onko hän todellakin sosdem.hahahah !!!! kaikkea sitä näkee ja kuulee ... mielensä pahoittanut ahdasmielinen ja vittuileva sosdemsomppu.anna minun hyvä allah kaikki kestää :)

Käyttäjän kadargelle kuva
Kadar Gelle
Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Kiitos loistavasta satiirista, Kadar. Kommenteista päätellen osuit maaliin johon tähtäsit.

Käyttäjän janilaaksonen kuva
Jani Laaksonen

Isänmaa on hälytystilassa, mutta ei hätää! Apuun rientävät luku- ja kirjoitustaidottomat somalit, jotka ovat kuitenkin todella sivistyneitä, koska ovat valtion tukemana osanneet perustaa Suomessa todella paljon somalien etuja ajavia järjestöjä.

Toki, pieni osa heistä sitten ajautuu todella ikävienkin rikosten pariin, koska ovat ajautuneet kauaksi oman kulttuurinsa ja uskontonsa arvoista ja länsimaalaistuneet ehkä jopa vähän liiankin hyvin.

Lähde: A-studio, http://areena.yle.fi/tv/2449657

Toimituksen poiminnat